Uudistunut seksikauppa tarjoaa mahdollisuuden kokeilla ilmaiseksi seksileluja, voit valita ilmaisen seksivälineen ja maksat ainoastaan toimituskulut tässä huippukivassa tarjouksessa! Ja mikä parasta, jos tilaat samalla muita tuotteita vähintään 49€ arvosta saat myös ilmaisen toimituksen.

Nettiseksikauppa.fi on vuodesta 2008 toiminut kotimainen erotiikkakauppa, josta löytyy kaikki tarpeellinen parempaan seksiin joko yksin tai yhdessä. Hinnat ovat todella edullisia, suorastaan halpoja ja tarjoukset sitäkin parempia. Dildot, hieromasauvat, liukuvoiteet, kondomit, geishakuulat, peniksensuurentimet, potenssivalmisteet, penispumput ja Magic Wand sauvat yms. löytyvät verkkokaupan laajasta valikoimasta.

Tuotteista löytyy sekä kestosuosikkeja, että uutuuksia, joita tulee myyntiin säännölliseen tahtiin. Kannattaa myös tilata kaupan uutiskirje, sillä sen tilaajat saavat alennuskoodeja noin kerran kuussa, joilla saa koko valikoimasta esim. -20% alennuksen. Kun ottaa huomioon jo mutenkin halvat hinnat niin alennuskoodin kanssa osa tuotteista on suorastaan ilmaisia – varsinaisia ilmaiskokeilutuotteita unohtamatta!

Tilaukset toimitetaan postitse huomaamattomasti pakattuna kaikkialle Suomeen. Kaupassa voi maksaa tilisiirtona, luottokortilla tai bitcoineilla ja myös PalPal hyväksytään, joten vaihtoehtoja on ihan riittävästi.