Toimitusehdot ja kayttoehdot

Käyttämällä Seksikauppa.org (myöhemmin ”myykä”) verkkosivuja, sivujen käyttäjä  (myöhemmin ”asiakas”) hyväksyy nämä käyttö- ja toimitusehdot sekä takuuehdot.

Tuotteet

Myyjä pyrkii pitämään saatavilla riittävän määrän verkkokaupassa myynnissä olevia tuotteita. Myyjä pyrkii varmistamaan, että tuotteet vastaavat EU:n asettamia vaatimuksia.

Hinnat ja tarjoukset sekä tarjouskoodit

Myyjä sitoutuu myymään tuotteet verkkokaupassa ostohetkellä mainittuihin hintoihin. Myyjä ei kuitenkaan vastaan mahdollisista hinnoitteluvirheistä tai teknisestä viasta tai häiriöstä johtuvista hinnoitteluvirheistä. Myyjä voi purkaa hinnoitteluvirheen perusteella kaupan yksipuolisesti palauttamalla kauppasumman.

Voimassa olevalla tarjouskoodilla asiakas voi saada alunnuksia. Tarjouskoodeja saa esim. myyjän uutiskirjeestä. Myyjällä on oikeus muuttaa hintoja, tarjouksia ja tarjouskoodeja ilman eri ilmoitusta.

Myyjä ei vastaa kolmansien tahojen, kuten hintavertailusivustojen ja alekoodisivustojen, toimittamien tai julkaisemien hintojen, tarjousten tai tarjouskoodejen paikkaansapitävyydestä.

Tuotetiedot ja tuotekuvaukset sekä tuotekuvat

Myyjä tekee parhaansa, jotta tuotteista annetut tiedot ja tuotekuvat sekä mitat pitävät paikkansa. Mikäli asiakas on ostanut tuotteen näillä sivuilla ilmenevän virheellisen tiedon perusteella, asiakkaalla on oikeus purkaa kauppa.

Maksutavat

  • Tilisiirto. Tilauksen voi maksaa tilisiirtona myyjän tilille normaalisti esim. verkkopankin kautta. Myyjän tilitiedot näkyvät ruudulla heti kun tilaus on otettu vastaan. Ne lähetetään välittömästi myös sähköpostitse. Tilisiirron viesti kenttään on merkisttävä tilauksen numero. Kyseessä ei ole ”automaattinen” verkkopankkimaksu, joten maksaminen onnistuu minkä pankin tililtä tahansa. Maksu näkyy viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa, poislukien maksupäivä.
  • Korttimaksu. Tilauksen voi maksaa pankkikortilla ja/tai luottokortilla. Maksukortin tiedot eivät tallennu myyjän järjestelmään, tiedot välittyvät salattuna rahalaitokselle. Maksu näkyy meillä heti.
  • Bitcoin, Litecoin, Monero ja Verge kryptovaluutat. Maksu näkyy meillä heti.

Toimituskulut

Hintaan lisätään kassasivulla hinnaston mukaiset toimituskulut.

Lähetysten ulkoasu ja toimitusaika

Myyjä sitoutuu toimittamaan kaikki lähetykset hyvin pakattuna ja huomiota herättämättä. Toimitusaika on normaalisti 7 – 14 arkipäivää.

Myyjä ilmoittaa sähköpostilla, mikäli toimitusaika eroaa merkittävästi normaalista.

Myyjä voi toimittaa tuotteet myös muualta kuin Suomesta, sillä edellytyksellä, ettei tästä aiheudu asiakkaalle lisäkustannuksia.

Osoite yms. tiedot

Asiakas vastaa tilausvaiheessa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. On tärkeää, että nimi, osoite ja puhelinnumero ovat oikein, jotta lähetys saadaan toimitettua perille. Mikäli asiakas havaitsee antaneensa tilausta tehdessään esim. virheellisen puhelinnumeron, asiakkaan on ilmoitettava siitä asiakaspalveluun. Jos tilaus on kuitenkin ehditty lähettää, eikä sitä saada toimitettua virheellisestä tiedosta johtuen asiakkaalle, myyjällä on oikeus periä tästä aiheutuneet lisäkustannukset asiakkaalta ennen uutta toimitusta tai vähentää lähetyskulut palautettavasta kauppasummasta.

Tilausvahvistus ja lähetystunnus sekä saapumisilmoitus

Tilausvahvistus lähetetään automaattisesti kun tilaus on tehty ja lähetystunnus kun tilaus on lähetetty. Tilausvahvistus ja lähetystunnus lähetetään sähköpostitse asiakkaan tilauksen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestitse (SMS), kun tilaus on noudettavissa. Puhelinnumeron on oltava matkapuhelinnumero, johon voidaan lähettää SMS-viestejä, jotta saapumisilmoitus saadaan toimitetuksi.

Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on 30 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Mikäli on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen tai tilauksesta puuttuu tuote, asiakkaan tulee ilmoittaa asiasta viipymättä myyjälle ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Palautettavan tuotteen ja pakkauksen tulee olla käyttämätön. Palautus tulee tehdä postitse myyjän osoitteella. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon asiakaspalveluun.

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostitse.

Myyjä pyrkii vastaamaan asiakaspalveluun saapuviin viesteihin vuorokauden kuluessa. Viikonloput ja lomat saattavat pidentää vastausaikaa.

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa lähettämättömän tilauksen, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa.

Lähetyksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen peruutukseksi.

Myyjällä on oikeus perua tilaus yksipuolisesti. Syynä tähän voi olla esim. virhe varastosaldossa tai virheellinen hinnoittelu tai teknisestä häiriöstä aiheutunut virheellinen hinnoittelu. Mikäli tilaus perutaan myyjän toimesta, myyjä palauttaa kauppasumman viivytyksettä asiakkaalle.

Kauppasumma palautetaan aina samalla tavoin kuin se on maksettu, lukuunottamatta kryptovaluutoilla maksettuja tilauksia. Bitcoin, Litecoin, Ethereum ja Monero yms. kryptovaluutoilla maksetut tilaukset hyvitetään kaupan peruuntuessa tms. tapauksessa aina asiakkaan pankkitilelle euroina. Myyjä suorittaa hyvityksen kahden viikon kuluessa tuootteen palautuksesta.

Noutamattomat lähetykset

Mikäli lähetys palautuu noutamattomana myyjälle, myyjä perii asiakkaalta lähetyksen palautumisesta auheutuneet kustannukset, mukaan lukien postikulut. Noutamatta jätetystä lähetyksestä ei automaattisesti palauteta rahoja, koska palautusta varten saatetaan tarvita tietoja, kuten tilitiedot.

Toimituksen estyminen tai viivästyminen myyjästä riippumattomasta syystä

Myyjä ei vastaa, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten myyjän käyttämiin tietojärjestelmiin kohdistuvista hyökkäyksistä, lakoista, maksuliikennehäiriöistä, sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Kolmansien tahojen palvelut ja antamat tiedot

Myyjä ei vastaa kolmansien tahojen tarjoamista palveluista, kuten ostohyvityksistä tai muista bonuspisteistä tai kolmansien tahojen, kuten affiliate-kumppaneiden antamista tuotetiedoista tai hintatiedoista, tarjouskoodeista tai myyjän sivuilla mahdollisesti mainostettavista tai linkitetyistä muista verkkosivuista.

Asiakastiedot ja yksityisyys

Myyjä ei luovuta tietoja eteen päin kolmansille tahoille, lukuunottamatta toimitukseen tarvittavia asiakkaan antamia tietoja, jotka myyjällä on oikeus luovuttaa kuljetusyhtiölle ja/tai tavarantoimittajalle toimituksen mahdollistamiseksi. Mikäli asiakas valitsee maksutavaksi korttimaksun, maksuun liittyvät tiedot välittyvät ko. rahalaitokselle.

Kaikki tiedonsiirto tapahtuu SSL-salattuna.

Mikäli myyjä myy verkkokaupan ja/tai sen liiketoiminnan tai osan siitä, myyjällä on oikeus luovuttaa asiakastiedot ostajalle osana tietokantaa ilman eri ilmoitusta.

Myyjä voi säilyttää asiakastietokantaa sekä varmuuskopioita vapaasti valitsemassaan paikassa, mukaan lukien EU:n ulkopuoliset alueet. Nämä tietokannat ovat myyjän omaisuutta ja kuuluvat liikesalaisuuden piiriin.

Mahdollisessa tietomurtotapauksessa tai sellaiseen rinnastettavassa tapauksessa myyjä ei vastaa tietojen mahdollisesta päätymisestä ulkopuolisten tahojen saataville tai tästä mahdollisesti aiheutuvasta suorasta tai epäsuorasta vahingosta.

Evästeet ja tekniset ratkaisut

Myyjä käyttää evästeitä ja muita teknisiä ratkaisuja verkkosivujensa toimivuuden parantamiseen sekä myynnin edistämiseen. Käytetyt tekniset ratkaisut kuuluvat liikesalaisuuden piiriin.

Uutiskirje

Asiakas voi tilata myyjän uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteensa ja haluamansa nimen. Myyjä lähettää uutiskirjeen sen tilaajille noin kerran kuussa ja se sisältää tietoa uusista tuotteista, mainoksia sekä tarjouskoodeja. Asiakas voi perua uutiskirjeen tilauksen kunkin kirjeen lopussa olevalla linkillä.

Uutiskirjeen tilaajien tietoja, mukaanlukien sähköpostiosoite, ei luovuteta kolmansille tahoille, lukuunottamatta myyjän käyttämää uutiskirjepalveluntarjoajaa, jonka ylläpitämässä tietokannassa tietoja säilytettään. Uutiskirjepalveluntarjoaja on sitoutunut olemaan käyttämättä myyjän omistamaa tietokantaa ja luovuttamatta sen sisältämiä tietoja eteenpäin.

Vastuu tuotteiden käytöstä

Kaikkien tuotteiden käyttö tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla. Tuotteita ei tule antaa lasten ulottuville. Asiakkaan on perehdyttävä tuotteen käyttöohjeisiin. Useimmat käyttöohjeet ovat englanniksi ja osa tuotteista voi olla kokonaan ilman käyttöohjeita. Kaikki tuotteet on tarkoitettu pelkästään viihteelliseen käyttöön, eikä niitä tule käyttää missään muussa tarkoituksessa. Eri materiaalit ja aineet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tms., eikä mitään tuotetta tule käyttää millään tavoin ilman, että asiakas olisi varmistanut materiaalin/aineen koostumuksen sopivuuden itselleen. Verkkovirralla toimivia tuotteita tai latureja ei pidä missään tapauksessa käyttää kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneessa.

Mahdolliset ristiriitaisuudet

Nämä toimitusehdot ja käyttöehdot sekä näihin kuuluvat takuuehdot tulevat sovellettavaksi ensisijaisesti, vaikka verkkosivuilla muissa yhteyksissä mainittaisiin jotakin muuta näistä ehdoista poikkeavasti.

Myyjän vastuun enimmäismäärä

Myyjän vastuu on aina ja kaikissa tapauksissa enimmillään asiakkaan tuotteesta maksama hinta. Tämä koskee myös suoria ja epäsuoria vahinkoja.