Kuvaus

Mimi tuntuu uskomattoman taivaallisen upean hyvältä klitoriksessa, sillä se on suunniteltu klitan loputtomaan stimulointiin. Sen lisäksi se tuntuu ihanalta myös muilta alueilta, vaikka nänneillä! Se sopii käteen täydellisesti. Sen pinta on ihanan pehmeää ja sileää silikonia.

Mimi liukuu ihoa pitkin erinomaisesti, mikä tekee siitä täydellisen myös kehon hierontaan. Kevyempää kosketusta varten voit myös siirtää Mimin tärinää sormenpäilläsi, pitämällä sitä kädessäsi ja hieroen ihoa sormillasi! Käytä Mimin kärkiä antamaan täsmällinen stimulaatio klitorikseen. Käytä sivua stimuloimaan ihoa ja klitorista samanaikaisesti. Käytä Mimin litteää puolta tarjoamaan laajemman stimulaation koko sukupuolielinten alueelle.

Nauti sinäkin Mimistä, se on voittanut useita palkintoja nautinnollisen värinänsä ja kauniin ulkomuotonsa vuoksi. Mimi tarjoaa 5 monipuolista tärinää, sekä 7 erilaista pulssitärähtelyä.

Se on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. MiMi on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa tai kylvyssä. MiMi on ladattava mukana tulevalla USB-magneettilatausjohdolla.

Sopii erinomaisesti lahjaksi naiselle, pakattu hienoon rasiaan.

Lisätiedot

Paino 0,26 kg
Washing Instructions

Kuuma saippuala ja lelujen puhdistaja

Colour

Violetti

Flexibility

yritys

Controller Type

Sisäänrakennettu

For Who

Nainen

Features

7 erilaista pulssivärähtelymallia

Material

Silicone

Power

USB Ladattava

Brand

Je Joue

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Je Joue Mimi Vibraattori Purppura”