Kuvaus

BRUNO eturauhasen hierontalaitteessa yhdistyy yksinkertaisuus, voima ja hienostuneisuus. Brunon avulla mies voi kokea upeita eturauhasorgasmeja. Se sopii käytettäväksi myös itsetyydytyksen aikana nostamaan nautinto kokonaan uudelle tasolle. Tietenkin sillä voi leikkiä myös partnerin kanssa.

Bruno Eturauhasvibraattori stimuloi sinua sekä sisäisesti että välilihan alueelta.

Kaksi tehokasta moottoria takaavat ultra-tehokkaan värinän ja stimulaation. Kuusi upean tuntuista asetusta tuo mahtavaa vaihtelua. Virtaviivainen muotoilu saa stimulaation osumaan suoraan eturauhaseen. 100% vedenpitävä ja USB-ladattava. Sileä silikoni liukuu luonnollisesti ja tuntuu uskomattoman ihanalta. Täysi body safe. Lelo myöntää seksivälineille vuoden takuun.

Kaikki LELO tuotteet toimitetaan hienossa rasiassa säilytyspussin yms. kera. Ne sopivat hyvin myös lahjaksi naiselle ja tyttöystävälle. Ne ovat laadukkaita ja kestäviä nautintovälineitä nautintoja arvostaville aikuisille!

Verkkokaupastamme saat kaikki laadukkaat ja alkuperäiset LELO-seksivälineet suomen edullisimaan hintaan postitse huomaamattomasti toimitettuna. Seksiliike on myynyt LELO seksileluja siitä asti kun ne tulivat markkinoille.

Lisätiedot

Paino 0,32 kg
Length

6 Tuumaa

Washing Instructions

Kuumalla vedellä ja lelu puhtaampi

Insertable Length

5-6 tuumaa

Width

4 Tuumaa

Colour

Violetti

Flexibility

Jäykkä

Controller Type

rakennettu

For Who

Uros

Material

Silicone

Power

ladattava USB

Size

6 Tuumaa

Brand

Lelo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lelo Bruno Luxury Eturauhasen hierontalaite Purple”