Kuvaus

Lelo Lily 2 Ladattava Vibraattori on erittäin huomaamaton ja se tuo henkilökohtaista nautintoa milloin ja missä tahansa! Se on kätevä kuljettaa mukana ja todella nautinnollinen. Upea silkinpehmeä mattapinta liukuu helposti ja värisee tuoden erittäin voimakaat tuntemukset matkalla huipentumaan!

Tämän lisäksi Lily myös tuoksuu ihanalta, joka on täysin uutta! Tuoksun lähde on visusti vibraattorin sisällä, joten sitä on täysin turvallista käyttää intiimialueilla. Tuoksu on suunniteltu toimimaan kevyenä aromaterapiana, eikä se ole liian voimakas, vaan lempeästi aisteja herättelevä. Voit valita kolmesta eri tuoksuvaihtoehdosta: Violetti tuoksuu suklaalta ja punaviiniltä, vaaleanpunainen tuoksuu ruusuilta ja sinisateilta (Wisteria), ja vaaleanvioletti tuoksuu laventelilta ja Manuka-hunajalta.

Upea Lelo Lily on ergonomisesti suunniteltu ja hienovaraisesti hiljainen ja ladattava. Yhdellä latauksella se tarjoaa jopa kaksi tuntia peliaikaa. Tätä kekseliästä vibraa voi käyttää millä tahansa erogeenisella alueella. Sillä voi hieroa klitorista, nännejä tai vaikka miehen intiimejä paikkoja!

Lily 2 on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa tai kylvyssä.

 

 

Lisätiedot

Paino 0,23 kg
Length

3.5 Tuumaa

Washing Instructions

Kuumalla vedellä ja lelu puhtaampi

Insertable Length

1-5 tuumaa

Diameter

2 tuumaa

Width

4 Tuumaa

Colour

Violetti

Flexibility

yritys

Controller Type

rakennettu

For Who

Nainen

Features

Satin pussi

Material

Silicone

Power

Ladattava

Size

3.5 Tuumaa

Brand

Lelo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lelo Lily 2 Tuoksuva Vibraattori Plum”