Kuvaus

LIV 2 hieromasauva on nyt tuplasti tehokkaampi, mutta myös hellävarainen ja hiljainen. Se tekee itsetyydytyksestä oikeaa taidetta! Se antaa intensiivisemmät orgasmit entistäkin täydellisempinä. Vibraattorin ihanan sileä silikonipinta liukuu helposti ja välittää voimakkaat sykäykset erinomaiseti.

LIV 2 värähtelee kahdeksalla eri tavalla. Se on hieman kaareva ja kärjestä miellyttävästi pyöristetty. Tämä luksus hieromasauva on klassisen muotoilun ansiosta todella monikäyttöinen ja soveltuu myös g-pistekiihottimeksi!

LELO LIV 2 on todella hyvä vibraattori. Sitä on helppo pitää kädessä, sitä on helppo käyttää ja se tekee sen minkä lupaa todella hyvin. Se soveltuu yksin käytettäväksi ja aina voit antaa vibran myös partnerille.

Se on 100% vesitiivis ja USB-ladattava. Tämä LELON suosituimpiin ja parhaimpiin kuuluva hieromasauva antaa 4 tuntia nautintoja 2 tunnin latauksella. Seksilelu on täysin upotettavissa veteen. LELO antaa kaikille seksivälineille 1 vuoden takuun ja 10 vuoden lisätakuun (tutustu ehtoihin valmistajan sivulla).

Koko: 174 x 35 x 29 mm

LELO seksilelut sopivat lahjaksi naiselle. Ne toimitetaan hienossa kotelossa ja mukana kaikki tarvittava, kuten säilytyspussi jne.

Seksikauppa on LELO jälleenmyyjä. Meiltä saat kaikki alkuperäiset LELO aikuisten lelut halvalla netistä.

 

Lisätiedot

Paino 0,38 kg
Length

7 Tuumaa

Insertable Length

1-5 tuumaa

Diameter

1.25 Tuumaa

Width

3.5 Tuumaa

Colour

Violetti

Flexibility

yritys

Controller Type

rakennettu

For Who

Naaras

Material

Silicone

Power

Ladattava

Size

7 Tuumaa

Brand

Lelo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lelo Liv 2 Hieromasauva Plum”